Watertoren Vlissingen

Een unieke ambiance In een werkelijk unieke ambiance waar historie en modern comfort samenkomen, kunt u met een gezelschap van 6 tot wel 16 personen riant verblijven en genieten in en om de toren.Contactgegevens

Watertoren Vlissingen
Badhuisstraat 187
4382 AM Vlissingen
Telefoon: 06-18163156
Website: www.watertorenvlissingen.com

Voorzieningen


Over de accommodatie
  • Van alle gemakken voorzien. Er is binnen de dikke muren van deze rookvrije watertoren onder meer een goed uitgerust woongedeelte, verdeeld over enkele verdiepingen, 3 badkamers, 5 toiletruimtes, een speelruimte in de kelder en een echte beleving van het enorme watervat. U kunt zelfs in de torenkap komen waar u al zittend en relaxend aan 4 zijden een onmetelijk uitzicht heeft over zee en het eiland Walcheren. En dit is nog niet alles. Op zo'n 36 meter hoogte heeft de watertoren nog een unieke uitkijktoren.
  • Ruime woonkeuken Achter de entreepartij van dit in 2015 gerestaureerde rijksmonument bevindt zich op de begane grond een ruime woonkeuken waar u met maximaal 16 personen kunt aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. In de keuken is een fraai keukenblok, van alle gemakken voorzien en geheel in stijl met de contouren van de toren. In de keuken vindt u bijvoorbeeld een vaatwasser en om te koken is er een Falcon Kitchener met 5 pits gasstel inclusief 1 Wokbrander en dubbele hete luchtoven.
  • Relaxen in de zitkamer De 2e helft van deze verdieping biedt plaats aan de zitkamer met hoge plafonds die de ronde vorm van de toren nog meer accentueren. Deze living beschikt over heerlijke relaxbanken en heeft een eigen toegang tot het bordes naar de tuin. Een transparante glazen gashaard zorgt voor een sfeervolle afscheiding en tevens doorkijk van de leefkeuken naar de woonkamer en omgekeerd.
  • Gamen in de kelder In de haast industriële kelder is een volledig ingerichte speelruimte voor jong en oud met onder andere flipperkasten en biljart. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine en/of droger die hier staan opgesteld.
  • Recreëren in de riante tuin. Recreëren buiten doet u in de riante tuin rondom (ca. 800 m2 perceel) met groot terras met volop zon en privacy. In de tuin is een grote trampoline voor de kinderen aanwezig.
  • Op eigen terrein hebben we eigen parkeergelegenheid voor 5 auto's en een oplaadpunt voor elektrische en hybride auto's.
  • Comfortabele sauna Op de 2e tot en met de 4e verdieping zijn in totaal 6 grote 2-persoonskamers. Elke kamer heeft zijn eigen sfeer door de vorm, hoogte van plafonds of de aanwezige meubeltjes. Voorts zijn er hier 2 luxe badkamers met onder meer inloopdouche, ligbad, badkamermeubel en toilet. In een van de badkamers vindt u zelfs een comfortabele sauna. Het watervat Vanaf de 4e etage kunt u met een mooie wenteltrap de ruimte onder het watervat bereiken. Vanuit deze ruimte komt u in het immense watervat (300.000 liter). Door de omliggende ramen heeft u vrij uitzicht over de omgeving, de stad en zelfs al een stukje zee. U ervaart dan pas echt hoeveel water er ooit in het vat opgeslagen is. Het zuidelijkste zuid strand van Nederland.
  • De Boulevard ligt op een steenworp afstand en is te voet in slechts een minuut bereikbaar. En aan de Boulevard ligt het badstrand, het zuidelijkste zuid strand van Nederland waar u de voorbijtrekkende zeeschepen haast kunt aanraken. Zo dicht varen deze langs de kust. Ook het winkelhart en de vele restaurants liggen op loopafstand. Een onvergetelijke ervaring. Zoekt u voor een vergadering, een bijeenkomst, een vakantie, een midweek of een weekeindje weg een onvergetelijke locatie, boek dan de watertoren van Vlissingen.
  • Recreatief kunt u met maximaal 16 personen gebruik maken van de Watertoren en een vergaderarrangement kunt u tot 12 personen reserveren. Arrangementen op maat. Heeft u speciale wensen of wilt u uw verblijf combineren met een activiteit, vraag het ons. Wij hebben tal van arrangementen reeds voor u samengesteld waaruit u kunt kiezen en zit uw wens er nog niet bij? Dan zullen wij er alles aan doen om uw wens te realiseren.

Routes rondom Watertoren VlissingenTot ziens bij Watertoren Vlissingen

Bent u benieuwd naar fietsroutes rondom Watertoren Vlissingen? Kijk dan ook eens op Fietsenovernachten.nl