Vakantiehuis Ruigenhoek 13 (12P) - Gastenverblijf Ruigenhoek 13A (4P)

Gezellige vakantiehuis voor 12 personen met sauna en een cosy gastenverblijf voor 4 personen met sauna en jacuzzi. U verblijft middenin de bollenstreek, op steenworp afstand van de Amsterdamse Waterleidingduinen en van het strand van Langevelderslag, Noordwijk (5 km). In het voorjaar kunt u de Keukenhof bezoeken (5 km) en al wandelend en fietsend genieten van de bloemenpracht. Mocht u de fietstochten en wandelingen af willen wisselen met een stadsbezoek, dan bent u binnen 30 tot 40 minuten in alle grote steden in de randstad zoals Haarlem, Leiden of Amsterdam. U kunt ons prima met het openbaar vervoer bereiken. Bij mooi weer kunt u 's avonds heerlijk genieten bij de buiten open haard. Wij verwelkomen u graag. Hartelijke groet van Marieke Smit & Jan van der Zwet. P.S. Honden staan wij alleen toe in het grote huis.

Contact

Vakantiehuis Ruigenhoek 13 (12P) - Gastenverblijf Ruigenhoek 13A (4P)
Ruigenhoek 13-13A
2191 AG De Zilk
Telefoon: 06-28188771
www.vakantiewoning-ruigenhoek.nl/zoek-en-boek www.vakantiewoning-ruigenhoek.nl/zoek-en-boek

Voorzieningen
 2  120 en 60  12 en 4


Over de accommodatie

Onze accommodaties verhuren wij per week, weekend (XL) of midweek, op onze website kunt u de actuele beschikbaarheid bekijken en online reserveren.

Ophalen / brengen naar pad is mogelijk, indien het in onze privé agenda past. In onze straat, 3 minuutjes wandelen, is Café de Ruigenhoek gesitueerd voor een drankje en een hapje. Op maandag gesloten.


Halen/brengen

Wij halen u graag op van de route!


Routes rondom Vakantiehuis Ruigenhoek 13 (12P) - Gastenverblijf Ruigenhoek 13A (4P)Tot ziens bij Vakantiehuis Ruigenhoek 13 (12P) - Gastenverblijf Ruigenhoek 13A (4P)