Landhotel De Greune Weide

Landhotel de Greune Weide is een landelijk hotel gelegen in het Achterhoekse Eibergen. Eibergen is een rustig stadje in een van de mooiste delen van Gelderland, tegen de Twentse en Duitse grens. Vlak over de Duitse grens ligt het Zwillbrocker Venn dat een broedplaats is voor flamingo's. De keuken van Landhotel de Greune Weide staat uitstekend bekend. Het à la carte restaurant is gesitueerd in de serre, met uitzicht op het terras en de landelijke omgeving. Hier kunt u genieten van gerechten van het seizoen, maar ook van koffie met gebak, een goed glas wijn of een high tea. In de lounge van het hotel kan rustig een boekje of krantje gelezen worden aan de ouderwetse leestafel. Het hotel heeft enkele huurfietsen en diverse routes voor wandelaars, fietsers en automobilisten door de groene omgeving. Als u graag een balletje opgooit, kan dit op de jeu-de-boules-baan. Landhotel de Greune Weide is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar rust, ruimte en culinair genot.

Contact

Landhotel De Greune Weide
Lutterweg 1
7152 CC Eibergen
Telefoon: 0545-471692
www.degreuneweide.nl www.degreuneweide.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

Kijk op onze website onder 'Arrangementen en beschikbaarheid' voor de aantrekkelijkste arrangementen tegen de voordeligste prijs.

Landhotel de Greune Weide heeft sfeervol ingerichte kamers die zijn voorzien van een televisie, radio, telefoon en een badkamer met een bad/douche en toilet.


Routes rondom Landhotel De Greune WeideTot ziens bij Landhotel De Greune Weide