Boerhoes

Geniet van ons erf aan de rivier de Overijsselse Vecht, tussen Dalfsen en Zwolle, het prachtige Vechtdal en onze gastvrijheid. Met Bedde & Bruggien, de mooie & ruime boerencamping en onze kleinschalige en gezellige theetuin is er voor elk wat wils.

Contact

Boerhoes
Koepelallee 8
7722 KT Dalfsen
Telefoon: 0529-401878
www.boerhoes.nl www.boerhoes.nl

Voorzieningen


Over de accommodatie

Logeren? Bespreek Bedde & Bruggien (Bed & Breakfast): kom lekker slapen in de mooie grote zit/slaapkamers op de zolder met uitzicht op de Overijsselse Vecht en heerlijk ontbijten op de deel van onze boerderij .

Kamperen? Geniet op onze mooie boerencamping op uw ruime standplaats van de rust, ruimte en het afwisselende, bijzondere Vechtdal Overijssel. En eet een hapje mee uit de moestuin die speciaal voor onze gasten is aangelegd.

Iets drinken? Trakteer uzelf op (boeren)dranken met krentenwegge en/of echt boerenijs onder perenboom in onze theetuin. En neem een kijkje in de stal met onze Dexterkoeien en prachtige exposities!

Boerhoes ligt zeer landelijk en rustig aan een (voor auto's) doodlopende weg. Op onze boerderij fokken we met Dexter mini-koeien. Onze kudde bestaat uit ongeveer 25 zoogkoeien, kalveren en een stier en os. Als u het treft zijn er kalfjes. Verder hebben wij een aantal echte scharrelvarkens, scharrelkippen en andere boerderijdieren.

"Boerhoes" gelegen aan de Overijsselse Vecht, is genieten. Het erf waar je je uit én thuis voelt!


Routes rondom BoerhoesTot ziens bij Boerhoes